Set 11 papusi Deluxe Printesele Disney

926.00 Lei

TVA inclus

Varsta


Cantitate

Transport si returnuri

Trimitem coletele prin Posta doar pentru localitatile care nu se situeaza un raza de acoperire ale firmei de curierat. Produsele cumparate nu se returneaza!

Distribuie produsul

Descriere

Disponibil in 14 - 20 zile de la comanda

so460029192641 - Set 11 papusi Deluxe Printesele Disney​

 

Setul include 11 printese Disney: Mulan, Rapunzel, Moana, Albă de zăpadă, Aurora, Prințesa Jasmine, Belle, Cinderella, Ariel, Pocahontas și Tiana.
Accesoriile; Pua, Hei Hei și 2 accesorii pentru Moana.
Fiecare păpușă poartă rochie de satin detaliată cu o lucrare de artă sclipitoare.
Brațele, picioarele și capul articulate
Păr realist, înrădăcinat.
Fabricat din plastic

La comanda aducem orice alt produs dorit de d-voastra . Puteti folosi formularul de comanda unde ne atasati link-ul cu modelul dorit.

Scrie-ne o opinie


Data adaugarii: 07/29/2019 de la Laura
Am comandat setul de 11 papusi Disney, sunt minunate, originale Disney. Comunicarea cu Diana a fost de nota 10. Petrecerea a avut loc cu o saptamana mai devreme decat anuntasem cand am plasat comanda,...

 Citeste comentariul 
Am comandat setul de 11 papusi Disney, sunt minunate, originale Disney. Comunicarea cu Diana a fost de nota 10. Petrecerea a avut loc cu o saptamana mai devreme decat anuntasem cand am plasat comanda, iar fetele s-au miscat foarte repede, mi-au trimis coletul imediat ce a ajuns in tara, astfel incat fetita a avut cadoul dorit la timp. Multumesc sarahonline.ro!