sarahonline.ro

O experienta noua incepe cu o jucarie

Impreuna hranim curiozitatea copiilor

Despre Noi

SarahOnline UK Limited,

THE PRODUCTS WILL BE DELIVERED IN 7-10 DAYS FROM ENGLAND

PRODUSELE VOR FI LIVRATE IN 7-10 ZILE DIN ANGLIA

Pentru toti clientii nostri venim cu o surpriza!

Sarahonline.ro magazin de jucarii pentru copii. O gama variata de jucarii, preturi promotionale. Cumpara acum jucarii pentru copii.

Prin intermediul nostru,puteti face comenzi in Anglia si USA pentru orice fel de produse,dupa orice site din UK si America simplu,rapid si ieftin,fara a mai fi nevoie sa acceptati preturile mari practicate de firmele de curierat din Anglia si USA putand astfel comanda dupa orice site din Anglia si USA,inclusiv cele care nu livreaza produse in Romania. Beneficiati de ofertele de pe acele site-uri.

Sarah Online un site care sa specializat in efectuarii,procesarii si livrarea comenzilor din Anglia si America pana la domiciliu clientului. Practic, dumneavoastra intrati pe site-ul dorit din Anglia sau USA ,va alege-ti produsul preferat,dupa care reveniti cu un email la comenzi@sarahonline.ro cu datele necesare identificarii produsului (link,marime,culoare).

In scurt timp de la primirea datelor va calculam costul estimativ al comenzii,si va trimitem calculatia prin email (calculatia contine toate costurile pana in Romania).

Comenzile din Anglia dureaza 7-10 zile

Comenzile din Usa dureaza 14-20 de zile.

Va asteptam la cumparaturi!