My Avastars Fashion Doll – HypeGirrrrl_77

SKU: so21356432

Aduceți distracția de a crea avatare digitale personalizate în viața reală cu păpușile de modă My Avastars de 11 inchi de la WowWee! Creează peste 1000 de look-uri cu acest Mega Meta Look Pack! Deschideți caseta pentru a vă dezvălui HypeGirrrrl_77 My Avastars Fashion Doll, 3 ținute semnate, 1 ținută surpriză și foi de autocolante reutilizabile pentru a personaliza fiecare aspect. Oportunitățile de personalizare sunt nelimitate! Amestecă și potrivește articole vestimentare, autocolante pentru față, autocolante pentru tatuaje și decalcomanii pentru îmbrăcăminte pentru a face Papusa ta My Avastars unica pentru tine! Crește-ți dulapul My Avastars adunând toate cele 5 păpuși, cu cât ai mai multe, cu atât poți crea mai multe look-uri! Toate look-urile My Avastars sunt compatibile între ele. Personalizați-vă ținutele din nou și din nou amestecând și potrivindu-vă între personaje! Știați? Toate coafurile My Avastars sunt detașabile, schimbă breton, codițe și cocuri spațiale pentru coafuri total personalizate. Distracție pentru vârste peste 6 ani.

Dim: 6L x 11.7W x 25.4H cm

319 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Datorita sarbatorilor de Craciun comenziile plasate pana pe 14 Decemrbie vor ajunge pana de Craciun. Comenziile plasate dupa 14 Decembrie vor ajunge intre Craciun si Revelion.

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile
7 Persoane se uita la acest produs in acelasi timp cu tine!

Descriere

Aduceți distracția de a crea avatare digitale personalizate în viața reală cu păpușile de modă My Avastars de 11 inchi de la WowWee! Creează peste 1000 de look-uri cu acest Mega Meta Look Pack! Deschideți caseta pentru a vă dezvălui HypeGirrrrl_77 My Avastars Fashion Doll, 3 ținute semnate, 1 ținută surpriză și foi de autocolante reutilizabile pentru a personaliza fiecare aspect. Oportunitățile de personalizare sunt nelimitate! Amestecă și potrivește articole vestimentare, autocolante pentru față, autocolante pentru tatuaje și decalcomanii pentru îmbrăcăminte pentru a face Papusa ta My Avastars unica pentru tine! Crește-ți dulapul My Avastars adunând toate cele 5 păpuși, cu cât ai mai multe, cu atât poți crea mai multe look-uri! Toate look-urile My Avastars sunt compatibile între ele. Personalizați-vă ținutele din nou și din nou amestecând și potrivindu-vă între personaje! Știați? Toate coafurile My Avastars sunt detașabile, schimbă breton, codițe și cocuri  pentru coafuri total personalizate.

Distracție pentru vârste peste 6 ani.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.