SKU: so165103001

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

188 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile
5 Persoane se uita la acest produs in acelasi timp cu tine!

Descriere

  • Cuprins: Papusa cu camasa, vesta, esarfa, o pereche de pantaloni de echitatie, o pereche de lenjerie de corp si o pereche de cizme de echitatie
  • Deschideți și închideți ochii
  • Păr blond înrădăcinat
  • Dimensiuni: 46cm

The Our Generation Leah Doll este gata să ia la traseu în tinuta ei de echitatie inteligent. Cu ochii deschiși și închiși și părul blond înrădăcinat, această păpușă de înaltă calitate este un nou plus interesant pentru familia Generației Noastre.

Grija pentru cai e pasiunea lui Leah. Îi place să cunoască fiecare dintre personalitățile lor și să le îngrijească până când hainele lor lucioase strălucesc. Când e timpul să pui șaua, Leah e prima pe traseu. Îi place să simtă vântul în părul ei pe un galop prin câmpuri. Într-o zi, Leah vrea să deschidă un adăpost pentru a avea grijă de caii care nu au casele lor.

Leah face parte dintr-o generație care visează mare. Aceasta este o generație de copii hotărâți să schimbe viitorul ajutându-i pe alții și rămânând fideli lor înșiși. Cu creiere, pasiune și oodles de determinare, Leah și generația ei fac lucrurile să se întâmple. Aceasta este generația noastră.

Ce urmează pentru noi? Ce urmează pentru lume? Orice ar fi, depinde de noi. Fiecare copil de pe planetă este în ea împreună. E timpul nostru. Asta e povestea noastră.

The Our Generation Leah Doll vine cu o pereche de pantaloni de echitatie, o pereche de cizme de echitatie, o cămașă albă, o vestă de tweed, o eșarfă destul de roz și o pereche de lenjerie de corp.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.