Petrecere Flamingo Enchantimals

SKU: so160616003

86 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile

Descriere

 

Produsul este adus din Anglia in maxim 10 zile

so160616003Petrecere Flamingo Enchantimals 

Pachetul de povestiri "Let's Flamingle" este inspirat din lumea Enchantimals și vine cu o păpușă de 15 cm, doi prieteni de animale și accesorii pentru a juca teme familiare.
Masa are un vârf verde și o bază roz în formă de flamingo; tortul de ziua de nastere poate sta pe masă și două cadouri înfășurate inspiră creativitatea și minunea (ce ar putea fi înăuntru?)
Cele două figuri flamingo, unul mediu și unul mic, au pălării de ziua de naștere și gâtul blănii. Papusa  de 15cm Enchantimals Flamingo poartă o tinuă colorată, cu o imprimare tropicală. Păr roșu înrădăcinat, stil lung și drept și caracteristici facială asemănătoare cu flamingo-ul au povestea inspirată de capriciu și de inspirație
Enchantimalele Flamingo păpușă purtând modă și accesorii, o figura de flamingo de dimensiuni medii, o figura mică de flamingo, o masă, un tort de ziua și două cadouri

 

La comanda aducem orice alt produs din gama Enchantimals dorit de d-voastra . Puteti folosi formularul de comanda unde ne attach-ati link-ul cu modelul dorit.

 

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.