SKU: sor72241

300 lei

Disponibil pentru precomandă

Disponibil pentru precomandă

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile

Descriere

Set 2-în-1 Farm World

Obțineți acum setul 2-în-1 FARM WORLD și economisiți mult timp! Cu acest pachet combo imbatabil, nu numai că vă puteți aduce acasă prietenii preferați de la fermă, ci și economisiți bani. Nu ratați această ofertă 2 în 1 și șansa de a aduce lumea fermei în propria casă!

Setul 1: Coteț pentru găini—42572

Cock-a-doodle-doo! De ce cocoșul face o astfel de rachetă? Este datorită setului de joc “Chicken Coop” din gama schleich® FARM WORLD! Găina vrea să ia un pic de aer curat – așa că deschideți ușa cotețului de pui și lăsați-o să hoinărească puțin. Setul de joc conține două găini exclusive de jucărie care nu sunt disponibile în altă parte, un coteț de găini, un pui de jucărie și câteva ouă mici de găină.

Setul 2: Casa câinelui – 42573

Oh, uite, este mama ciobănescului australian și cățelușul ei! Odată ce au terminat de adunat oile de fermă, ciobăneștii harnici așteaptă cu nerăbdare un pui de somn frumos în canisa colorată. Setul de joc “Casa câinelui” conține două figurine pentru câini și cușca lor, un os de jucărie, un castron pentru câini și un băț pe care cățelul îl poate mesteca și cu care se poate juca. Ploaie sau strălucire, casa câinelui este întotdeauna o mică zi confortabilă!
3-8 ani

1 × canisa pentru caini cu usa batanta laterala si doua ferestre, 1 × caine ciobanesc australian, 1 catelus ciobanesc australian ×, 1 castron × pentru caini, 1 os ×, 1 băț de ×, 1 coș de pui mobil × cu ușă batantă laterală, rampă clandestină și cutie de puiet, 1 cocoș ×, 1 găină ×, 1 pui ×, 1 ouă ×

Recenzii