Jucarie Peppa Pig – “Urmareste-mă!”

SKU: so167794

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

69 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile
14 Persoane se uita la acest produs in acelasi timp cu tine!

Descriere

  • Acest distractiv interactive Peppa caracteristici de vorbire și muzică!
  • Alegeți din modurile “Free Play” sau “Follow Me”
  • Modul de joc gratuit- Apăsați nasul lui Peppa pentru a auzi sforăitul ei, val brațele ei pentru a face chicotit ei, răsuciți talie ei pentru a face dansul ei, și sari-o în sus și în jos pentru a sari în bălți noroioase!
  • Urmați-mi modul-Peppa va juca o serie de efecte sonore, pentru tine de a urmări sărind-o în sus și în jos, fluturând brațele ei, apăsând nasul ei, sau răsucire taliei ei, în aceeași ordine!
  • Include: 1 x Urmați-mă Peppa
  • Battereis necesare: 2 x AAA (inclus)

Veți avea o mulțime de distracție cu această jucărie peppa pig drăguț și interactiv, cu o mulțime de efecte sonore mari, și 2 moduri de joc!

Alegeți modul “Free Play” pentru distracție prostească; Apăsați nasul lui Peppa pentru a auzi sforăitul ei, fluturați-i brațele pentru a face chicoteală ei, răsuciți-i talia pentru a o face să danseze și săriți în sus și în jos pentru a sări în bălți noroioase!

Sau alegeți modul “Urmați-mă” pentru saboți inteligenți! Peppa va juca o serie de efecte sonore, pentru tine să urmeze sărind-o în sus și în jos, fluturând brațele ei, apăsând nasul ei, sau răsucire taliei ei, în aceeași ordine!

Unul furnizat. Pentru vârste de 3 ani și peste.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.