X Rocker Marvel Champion Spider-Man Junior Office Scaun de gaming

SKU: so224169

1.380 lei

Disponibil pentru precomandă

Disponibil pentru precomandă

Datorita sarbatorilor de Craciun comenziile plasate pana pe 14 Decemrbie vor ajunge pana de Craciun. Comenziile plasate dupa 14 Decembrie vor ajunge intre Craciun si Revelion.

🤩
Cele mai tari produse
😍
Jucariile tale preferate
✔️
Retur gratuit in 30 de zile
15 Persoane se uita la acest produs in acelasi timp cu tine!

Descriere

PRODUS OFICIAL MARVEL™. În parteneriat cu Marvel, fiecare dintre scaunele noastre de gaming licențiate sunt testate și proiectate la cel mai înalt standard posibil și poartă opere de artă iconice, astfel încât fanii Marvel™™ să se poată bucura de jocuri în confort și stil
SCAUN REGLABIL PE ÎNĂLȚIME. Folosind un mecanism de ridicare a gazului, reglați înălțimea scaunului pentru a vă menține picioarele plate pe podea și ridicați cotierele pentru a crea punctul optim de ancorare pentru jocuri
COTIERELE POZIȚIONALE 3D. Cotierele de susținere în 3 direcții permit reglarea înălțimii și a prinderii, întorcându-se spre interior pentru o prindere prietenoasă cu controlerul și spre exterior pentru relaxare.
MECANISM DE ÎNCLINARE A SPĂTARULUI. Funcția de înclinare a spătarului până la 120 de grade oferă o acțiune relaxantă de înclinare între jocuri sau când aveți nevoie de un amânare. Certificat BIFMA.
PERNE DE SPRIJIN OPȚIONALE. Pernele cu bretele adânc căptușite pot fi ajustate vertical pentru a se alinia posturii tale sau îndepărtate complet pentru a se potrivi stilului tău de ședere.
Dimensiuni: L62 x 55 x 113 cm
Greutate maxima utilizator 80kg
Dimensiuni cutie: 74 x 64 x 33.5 cm

Recenzii